ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΪΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Εδώ μπορούν όλοι οι να αναρτούν ανακοινώσεις ,αλλά και να συζητάμε θέματα λειτουργίας του φόρουμ.

Συντονιστές: rainbow, nikos1967, bear

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikos1967
Δημοσιεύσεις: 7851
Εγγραφή: 15 Αύγ 2009, 11:25
Επικοινωνία:

ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΪΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δημοσίευση από nikos1967 » 19 Μαρ 2015, 09:51

ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ «ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΪΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Εικόνα
Η νέα καμπάνια του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» με τίτλο «29 Κατασκευαστές Αντιρετροϊκών Συνιστούν…» επιχειρεί να αναδείξει με πρωτότυπο τρόπο και ιδιαίτερο σχεδιασμό τη σημασία της σωστής τήρησης της αντιρετροϊκής αγωγής.

Το εικαστικό του νέου φυλλαδίου που θυμίζει συσκευασία παλιού απορρυπαντικού κεντρίζει την προσοχή του αναγνώστη με τα ρετρό χαρακτηριστικά του, χωρίς ταυτόχρονα να αποκλίνει από το στόχο της υπεύθυνης ενημέρωσης αναφορικά με τον ορισμό της σωστής τήρησης και με ιδέες για να μη ξεχνάμε τις ημερήσιες δόσεις των φαρμάκων μας.

Τα τελευταία χρόνια, η ιατρική επιστήμη έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν με HIV και της εξίσωσης του προσδόκιμου ζωής τους με αυτό ενός υγιούς ανθρώπου. H νέα καμπάνια της «Θετικής Φωνής» προσεγγίζει και αναδεικνύει ένα θέμα που συχνά υποτιμάται: Η ατομική ευθύνη και η συνέπεια στην τήρηση κάποιων μικρών καθημερινών κανόνων αναφορικά με την αντιρετροϊκή αγωγή σε συνδυασμό με την ανάπτυξη μία ειλικρινούς σχέσης με το γιατρό που μας παρακολουθεί διαδραματίζουν συμπληρωματικό μεν, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS και των επιπτώσεών του.

http://positivevoice.gr/?p=2718

Η καμπάνια σχεδιάστηκε από την εταιρεία «PN Design» και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Aids Healthcare Foundation (AHF)».Απάντηση